Implementatie GreaterVenues.com

Voor High Profile Locaties bv heeft LX Productions de implementatie verzorgt van een nieuwe nieuwssite op het gebied van locatienieuws, locatieverhalen, interviews, en onderzoeken van en over special event & meeting veneus. Het ontwerp is gedaan door Spore Creation uit Voorschoten. CMS is op basis van WordPress. Redactie wordt verzorgt door Barbara van Baarsel, van Writershouse.

Storytelling

‘Naast bovenstaande content mag je ook Know How artikelen verwachten en inzichten van toeleveranciers. In de rubriek Brand New kom je alles te weten over de nieuwste hotspots in zowel binnen- als buitenland en in de Top 5 Venues vind je de vijf toplocaties van grote wereldsteden. Maar ook lees je op GreaterVenues.com columns geschreven door opdrachtgevers van evenementenlocaties en vakmensen die hun expertise graag met je willen delen. En, uiteraard is er geen gebrek aan uitgebreide Venue Reports met foto’s en storytelling’, aldus de redactie van GreaterVenues.com.

Bekijk de site www.greatervenues.com

Nieuwe website delaw.nl

Voor delaw travel & congress services heeft LX Productions, iov van Barbara van Baarsen, in juni een nieuwe site gebouwd.
De website, gebouwd in WordPress, is responsive en heeft een basic en clean ontwerp.

Wie is delaw?

delaw is a liable and professional organization, specialized in the provision of international conferences, meetings and incentives in the Netherlands and abroad.

After more than 20 years of experience, delaw knows how to compile and manage multi-day meetings and events for the business market. From the head office in Amsterdam, the most simple to the most complex trips are arranged to perfection.
For delaw, your trip, meeting or conference is special and unique! Each program is therefore tailor made.

Bekijk de site op www.delaw.nl

Best Hostess

Best Hostess website live

Afgelopen week heeft LX voor Best Hostess een nieuwe website gemaakt. De website moest simpel en doeltreffend zijn EN hij moest goed leesbaar zijn op de mobiele platformen.

Berst Hostess is hét hostessbureau die zich onderscheidt van andere bureau’s, omdat wij werken met free-lance gastvrouwen/heren. Naast het werken voor Best Hostess werken onze hostessen veelal als stewardess.

Bekijk de website van Best Hostess >

 

Website ArtifexAward.nl live!

Vandaag is de nieuwe website van de Artifex Award live gegaan.

De Artifex Award is de vakprijs voor cultureel ondernemerschap en wordt voor de vijfde keer toegekend aan een museale instelling met een aansprekend resultaat voor een bepaald project. Het event is een initiatief van Cultureel Organisatiebureau Artifex  in Amsterdam.

ArtifexAward.nl

 

ArtifexAward.nl

Artifex.nu in nieuw jasje

Afgelopen maanden hebben we de website van Artifex in een nieuw jasje en geoptimaliseerd.

Artifex.nu is het platform waar vraag naar culturele programma’s en het aanbod van culturele instellingen samenkomen. Om u als bezoeker nog beter van dienst te zijn, hebben we de arrangementen en culturele agenda duidelijker verdeeld. Ook kunt u uitgebreid zoeken op specifieke wensen.

Naast het restylen van de site, waarin usability een grote rol speelde, hebben we ook tal van nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Onder meer is er een frontoffice omgeving gecreëerd voor klanten en hebben we meerdere webapplicaties naar 1 backend systeem gebracht. Daarnaast hebben we de site zoekmachine vriendelijkheid gemaakt.

Bekijk de promofilm >

Bekijk website >

Implementatie nieuw design Locaties.nl

Implementatie .net site Locaties.nl

Ontwerp door SporeCreation

Techniek: Lynkx CMS Liones