Call us toll free: +31 641 55 4941
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: +31 641 55 4941

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Algemeen
Algemeen

Anno 2013 is alleen een website hebben, niet genoeg.

Tijdens het ontwerp van uw website houden wij natuurlijk al rekening met allerlei technische (SEO) elementen voor zoekmachine optimalisatie. Na livegang melden wij dan ook uw nieuwe website STANDAARD aan bij de diverse zoekmachines. Hierdoor wordt de website al gauw opgenomen en zichtbaar in de (Google) zoekresultaten.

Google Analytics
Google Analytics

Om de zoekresultaten in de gaten te houden, kunnen wij voor u een Google Analytics account aanmaken. Dit handige pakket biedt u inzage in heel veel statistieken.

Een andere mogelijkheid is Webmastertools. Dit pakket biedt u naast statistieken enkele handige tools om uw website nog beter te laten scoren. Ook kunt u hier de prestaties van de site inzien.

Google Adwords
Google Adwords

U zult ongetwijfeld deze term al kennen. Het gebruik van Google Adwords vergt echter wel wat ervaring. LX kan voor u deze werkzaamheden uit handen nemen en uw marketingcampagne zo inrichten dat er mooie sponsored links bovenaan de pagina getoond worden. Het mooie van een Google Adwords campagne is dat het snel resultaat oplevert en 24/7 aangepast kan worden.

 

Facebook advertising
Facebook advertising

Facebook advertising

Ook voor het inrichten van een advertentie binnen Facebook, kunt u ons benaderen.

 

Wilt u meer informatie over ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE of Google ADWORDS? Neem dan gerust contact met ons op.