Call us toll free: +31 641 55 4941
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: +31 641 55 4941

WordPress CMS

Wilt u een wordpress site laten maken?

Algemeen
Algemeen

Een goede website is altijd up-to-date; nieuws- en blogberichten die regelmatig worden toegevoegd, actuele prijzen, de laatste producten en diensten, juiste contactgegevens. Een website-eigenaar wil dit het liefst zelf aan kunnen passen. Zonder tussenkomst van anderen of technische kennis van de materie.

Een simpel en gebruiksvriendelijk systeem om zelf de website actueel en fris te houden heet een Content Management Systeem, kortweg CMS. Dit is bij ons standaard, er gaat geen website de deur uit zonder CMS! Zo hoef je voor veel aanpassingen geen contact met ons op te nemen en hou je makkelijk controle over de website. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

WordPress
WordPress

Wij zijn erg bedreven in het op maat maken van een WordPress CMS. Dit is een open source programma wat betekent dat de broncode vrij beschikbaar is en dat iedereen de basis code mag inzien, gebruiken, verbeteren, aanvullen en distribueren. Het systeem heeft nog veel meer voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiksvriendelijk

Het CMS is zeer gemakkelijk in gebruik; het werkt intuïtief, is logisch opgebouwd en je ziet niet meer opties dan nodig zijn. Daardoor is het zonder technische kennis een peulenschil om je eigen website tot op details aan te passen.

Aanpasbaar
Aanpasbaar

Door het open source karakter van WordPress is het voor ons mogelijk om het CMS volledig in te richten naar de wensen van de klant. Hierdoor kunnen bestaande functionaliteiten net zolang bewerkt worden totdat het perfect aansluit op wat nodig is. Maar ook compleet nieuwe functionaliteiten behoren tot de mogelijkheid.

Zoekmachinevriendelijk
Zoekmachinevriendelijk

Het CMS is zoekmachinevriendelijk. Er kunnen erg simpel zoekmachinevriendelijke urls gemaakt worden en het is met behulp van verschillende aanvullende programma’s (plugins) mogelijk om per pagina een titel, omschrijving en zoekwoorden te definiëren. Allemaal met dezelfde doelstelling; zoekmachines beter hun werk laten doen zodat de site een hoger cijfer krijgt en deze hoger in de zoekresultaten terecht komt.

Zoekmachinevriendelijk is overigens niet hetzelfde als zoekmachine geoptimaliseerd, dit is een gehele andere tak van sport waar wij natuurlijk ook verstand van hebben.

Snelle ontwikkeling adhv themes/plugins
Snelle ontwikkeling adhv themes/plugins

Door haar populariteit zit er achter WordPress één van de grootste online gemeenschappen. Hierdoor ontwikkelt het CMS zich razendsnel. Er zijn dagelijkse duizenden ontwikkelaars bezig om nieuwe functionaliteiten te bedenken of bestaande te optimaliseren en zijn er regelmatig updates. Op deze manier groeit het CMS, en daarmee de website, mee met de veranderende omgeving zonder dat dit grote investeringen vergt.