Call us toll free: +31 641 55 4941
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: +31 641 55 4941

Webdesign

LX ontwerpt, bouwt en optimaliseert websites. Dit doen wij met veel plezier en commitment.

Algemeen
Algemeen

Hierbij luisteren wij goed naar uw wensen en wij behouden uw doelstelling in het oog. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Lange wegen, en snelwegen; vaak kan dit in uw case dure en/of incomplete offertes opleveren. Bij ons duurt eerlijkheid altijd het langst, daarom krijgt u van ons een eerlijke offerte met de beste technische oplossing.

Webdesign
Webdesign

Uw ontwerp of designkeuze is essentieel voor uw bedrijf. Wij kunnen voor u een ontwerp maken. Dit doen wij na een persoonlijk gesprek waarin u uw wensen en visie deelt.

Aanleveren
Het komt regelmatig voor dat opdrachtgevers met designstudio;s werken en het design door hen wordt geleverd. Dit is dus geen enkel probleem. Wij zetten uw Photoshop document om in HTML en koppelen hier desgewenst een CMS/database aan.

Techniek
Techniek

Onze websites worden in php ontwikkeld. In de meeste gevallen gebruiken we daar op dit moment WordPress voor. Indien u een eigen CMS heeft of een voorkeur heeft voor een ander CMS, is dit altijd bespreekbaar.

Onderhoud
Onderhoud

De tijd die het kost om een website actueel te houden, wordt vaak onderschat. LX productions kan dit voor u overnemen. Door onze kennis/ervaring gaat dit vaak ook sneller. Een ander bijkomend voordeel is dat Titels en teksten direct SEO worden geoptimaliseerd en uw site weer actueel is; iets wat erg belangrijk is voor Google.

Bekijk onze onderhoudstarieven op basis van onze strippenkaart formule >>

LX staat voor: eerlijk, persoonlijk, korte communicatielijnen, informeel, ongedwongen, ruim 10 jaar ervaring. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en offerte.