Call us toll free: +31 641 55 4941
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: +31 641 55 4941

Diensten

Een goede vindbare site is belangrijk!

Vroeger was het hebben van een website genoeg. Tegenwoordig is dit niet meer zo! Naast een duidelijke branding en een overzichtelijk site, gaat het steeds meer om goede vindbaarheid en de resultaten van een site.

Wij kunnen u helpen op meerdere vlakken. U kunt bij ons terecht voor het bouwen van een site of pagina. Heeft u een reeds een design? Dan levert u deze simpel weg aan. Wij bepalen dan de technische mogelijkheden en presenteren deze aan u. In het geval dat u geen ontwerp heeft, kunnen wij deze voor u maken en deze omzetten naar HTML.

Gebruiksgemak

Net als wij, kiest u vaak voor gebruiksgemak. Dit geldt ook voor het bijhouden van uw website. Wij geloven dat WordPress, het beste open source content management systeem is, op dit moment. Bijna al onze sites worden dan ook in WordPress gebouwd. 

Zoekmachine optimalisatie

Wij bouwen sites waarin de semantische html goed zit. Dat in combinatie met een goed CMS zoals wordpress, levert direct vindbaarheid op in Google. Toch komt er veel meer bij kijken. Niet alleen is code belangrijk, ook contentwise moet de inhoud van uw website stroken met uw doelstelling. Wij kunnen u hiermee helpen.

Webhosting

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor het hosten van uw site of applicatie.

Online strategie & marketing

Door onze jarenlange ervaring en onze kennis, kunt u LX ook benaderen voor inhouse management. Wij helpen u graag met al uw online activiteiten. Denk hierbij aan strategie, online- en emailmarketing.

Enkele kernwoorden van LX: kennisdeling, kwaliteit, meedenken, servicegericht

Wie gingen u voor?

  • Amsterdam Light Festival
  • Kumpany
  • De Handlangers
  • Cultureel Organisatiebureau Artifex
  • High Profile Locaties bv